< Terug naar overzicht

14/9 start verkoop fase 2

HAUT heeft op succesvolle wijze fase 1 afgerond. Diverse enthousiaste kopers hebben voor een appartement in HAUT gekozen. Vanwege het geweldige uitzicht, het duurzame concept, de grote glaspartijen en de grote variatie in woningtypen.

Graag nodigen we u uit voor de start van de verkoop van de 26 woningen in fase 2, op vrijdag 14 september a.s. De verkoop start met een informatie evenement waar u in gesprek kunt gaan met de experts: de bedenkers en de makers van HAUT. Op het evenement is een grote maquette te zien van HAUT. Ook zijn er 3D-brillen om virtueel een kijkje in de woningen te nemen en een idee te krijgen van het uitzicht op verschillende hoogtes.

In fase 2 is er keuze uit een breed aanbod van alle woningtypen: Panorama, Urban, Zuid en Penthouses, zowel op lagere als op hogere verdiepingen. Daarnaast introduceren we de drie bijzondere terraswoningen (ca 92-202 m²  ) met een groot terras grenzend aan een daktuin op de eerste en tweede verdieping.

Ook wordt een aantal zeer ruime appartementen aangeboden op de hogere verdiepingen. Zoals Panorama appartement 18.1 van 225 m²  . En appartement 19.2 van 224 m²   met zuidwest ligging. En natuurlijk de twee unieke penthouses van 158 en 323 m²  .

U kunt de plattegronden en prijzen van alle woningen in fase 2 nu al bekijken en vergelijken op de website. U vindt de prijslijst ook in uw persoonlijke account onder downloads.

Wilt u langskomen op het informatie evenement? Ga naar uw persoonlijke account en meld u dan aan.

Bent u verhinderd op 14 september a.s.? Alle informatie is online beschikbaar. Na het informatie evenement start de inschrijving.

2019 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer