Disclaimer

Alle informatie vermeld op deze website is puur voor informatief gebruik. De informatie wordt verstrekt door HAUT Amsterdam en terwijl we proberen alle informatie correct en actueel te houden, geven wij op geen enkele wijze garantie over de juistheid, beschikbaarheid, volledigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid ten aanzien van de website of de informatie, producten of diensten die op de website aanwezig zijn voor enig doel. U vertrouwt op dergelijke informatie volledig op eigen risico.

Onder geen enkele voorwaarde kunnen wij aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade, inclusief maar zonder beperking, indirecte of directe schade als gevolg van het gebruik van deze website.

De website van Haut AmsterdamĀ is met zorg samengesteld en geeft een indruk van de appartementen en een aantal van de mogelijke opties.

De afgebeelde tekeningen en plattegronden zijn slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de appartementen.

De op de tekening opgenomen (oppervlakte)maten zijn indicatief, waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

De plattegronden en Artist Impressies in de website en de verkoopdocumentatie geven een suggestie voor het meubilair, inbouwkasten en het indelingsontwerp, deze worden niet geleverd.

De website is nadrukkelijk geen contractstuk en/of bevat geen daarmee gelijk te stellen informatie.

U kunt wellicht via deze website naar andere websites gelinkt worden die niet onder de controle van HAUT Amsterdam staan. We hebben geen verdere controle over de beschikbaarheid, inhoud of aard van andere sites welke u via deze website bereikt. Eventuele standpunten genoemd op andere websites worden niet door HAUT Amsterdam aanbevolen, ondersteund, of goedgekeurd.

HAUT Amsterdam spant zich in om de website goed te laten draaien en functioneren. Niettemin is HAUT Amsterdam niet verantwoordelijk voor en niet aansprakelijk voor de onbeschikbaarheid van de website door technische problemen buiten onze controle.

2024 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer