Het gebouw

De bouw van HAUT is in volle gang. De appartementen worden naar verwachting eind 2021 opgeleverd. Als icoon is HAUT een verrijking voor Amsterdam. Gebouwd met hout als voornaamste bouwmateriaal, geïnspireerd op internationale voorbeelden. De nieuwe norm in gezond bouwen en luxe wonen.

Met een hoogte van 73 meter, en 21 verdiepingen, wordt HAUT het hoogste houten woongebouw van Nederland. HAUT is een ontwikkeling van HAUT CV en Lingotto. Het ontwerp is van Team V Architectuur in samenwerking met ARUP. HAUT wordt gebouwd door aannemer J.P. van Eesteren. Broersma Makelaardij begeleidde de verkoop.

Duurzame innovatie

HAUT is van hout. Eeuwenoud bouwmateriaal en tegelijk dé innovatie in duurzaam bouwen. Hout stoot niet uit, maar slaat CO2 natuurlijk op. Het eerste woongebouw dat het hoogst haalbare duurzaamheidslabel krijgt.

Naast een houten hoogbouwconstructie krijgt HAUT energie-opwekkende gevels, triple glas en wordt het bovendien zodanig gerealiseerd dat de toegepaste materialen zoveel mogelijk herbruikbaar zijn.

Hout heeft nog meer kwaliteiten. Hout ademt, hout leeft. Het voelt warm aan en geeft daardoor ongekend wooncomfort.

Health & Performance Club Great heeft zich gevestigd op de begane grond van HAUT. Deze succesvolle club bouwt aan een gezonde levensstijl met een reeks aan activiteiten op het gebied van gezondheid, sport, wellness en voeding. In de kelder van HAUT komt een parkeergarage met oplaadpunten en fietsenstalling.

Begane grond

2022 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer