HAUT aan de Amstel

De locatie: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT wordt het nieuwe icoon aan de Amstel. Het 73 meter hoge gebouw is straks de hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Bovendien kleinschalig van opzet. Elke verdieping telt maximaal drie woningen. Zo combineert HAUT een duurzaam ontwerp met ongekend wooncomfort.

De appartementen worden aangeboden in twee fases. Op 7 juni is de verkoop van de eerste 23 appartementen in fase 1 gestart. Het gebouw wordt naar verwachting eind 2020 opgeleverd.

De appartementen

HAUT bestaat uit 50 koopwoningen van circa 100 tot 225 vierkante meter en twee fantastische penthouses. Zes woningtypes, allemaal licht en luxe. Royale plafondhoogtes en ramen van plafond tot vloer geven een fenomenaal uitzicht op de Amstel en Amsterdam. Rust en ruimte midden in de stad.

HAUT maakt deel uit van het Amstelkwartier, de gevarieerde wijk tussen Amsterdam-Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. HAUT ligt direct aan de Amstel, de jachthaven Stadshaven Amstelkwartier en Park Somerlust. Vanuit elke woning is te zien wat het Amstelkwartier te bieden heeft. Urban living perfect gecombineerd met de rust van water en groen.

  • 1 minuut lopen naar park Somerlust
  • 2 minuten fietsen naar station Amstel
  • 2 minuten lopen naar metrohalte Spaklerweg
  • 5 minuten met de auto naar de A10
  • 10 minuten fietsen naar de winkels in de Rivierenbuurt
  • 10 minuten fietsen naar de gezelligheid van de Pijp of naar Carré

 

De locatie

Partners

 

HAUT bouwt met ambitie: zo mooi en comfortabel kan duurzaam zijn. De ambities reiken verder dan het gebouw zelf. HAUT wil impact hebben. Daarom werkt HAUT samen met gerenommeerde partners aan haar opdracht: het verduurzamen van de bouw door innovatie en gebruik van nieuwe bouwmaterialen.

Aanmelden uitnodiging informatie-event 7 en 9 juni

2018-05-24

Bent u geïnteresseerd in een woning in HAUT en wilt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor het informatie-evenement op donderdag 7 juni en zaterdag 9 juni? Meld u zich dan aan via contact. Hebt u zich al eerder aangemeld via…

Contact

De verkoop van fase 1 is gestart op 7 juni 2018. Wilt u op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen voor het informatie evenement? Dan vragen we u om zich hieronder te registeren.

Heeft u nu al vragen, neem dan contact op met Nanneke Koopman of Kees Kemp van Broersma Nieuwbouw: Tel.  020 305 97 88

2018 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer