HAUT aan de Amstel

De locatie: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT wordt het nieuwe icoon aan de Amstel. Het 73 meter hoge gebouw is straks de hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Bovendien kleinschalig van opzet. Elke verdieping telt maximaal drie woningen. Zo combineert HAUT een duurzaam ontwerp met ongekend wooncomfort.

Medio 2018 is HAUT begonnen met het verkopen van de woningen. Diverse enthousiaste kopers hebben reeds voor een appartement in HAUT gekozen. Vanwege het geweldige uitzicht, het duurzame concept, de grote glaspartijen en de grote variatie in woningtypen.

Het merendeel van de woningen is ondertussen verkocht. Er is tevens nog een mooie diversiteit (groot, klein, hoog, laag) aan woningen te koop. Heeft u ook interesse in een woning van HAUT? Maak hier een profiel aan en geef aan in welke woning u interesse heeft, dan nemen wij contact met u op.

De appartementen

HAUT bestaat uit 50 koopwoningen van circa 100 tot 225 vierkante meter en twee fantastische penthouses. Zes woningtypes, allemaal licht en luxe. Royale plafondhoogtes en ramen van plafond tot vloer geven een fenomenaal uitzicht op de Amstel en Amsterdam. Rust en ruimte midden in de stad.

HAUT maakt deel uit van het Amstelkwartier, de gevarieerde wijk tussen Amsterdam-Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. HAUT ligt direct aan de Amstel, de jachthaven Stadshaven Amstelkwartier en Park Somerlust. Vanuit elke woning is te zien wat het Amstelkwartier te bieden heeft. Urban living perfect gecombineerd met de rust van water en groen.

  • 1 minuut lopen naar park Somerlust
  • 2 minuten fietsen naar station Amstel
  • 2 minuten lopen naar metrohalte Spaklerweg
  • 5 minuten met de auto naar de A10
  • 10 minuten fietsen naar de winkels in de Rivierenbuurt
  • 10 minuten fietsen naar de gezelligheid van de Pijp of naar Carré

 

De locatie

Partners

 

HAUT bouwt met ambitie: zo mooi en comfortabel kan duurzaam zijn. De ambities reiken verder dan het gebouw zelf. HAUT wil impact hebben. Daarom werkt HAUT samen met gerenommeerde partners aan haar opdracht: het verduurzamen van de bouw door innovatie en gebruik van nieuwe bouwmaterialen.

Waarom HAUT?

2019-01-10

HAUT is van hout. Een eeuwenoud bouwmateriaal en tegelijk dé innovatie in duurzaam bouwen. Hout stoot niet uit, maar slaat CO2 natuurlijk op. Bekijk hier de korte video over het duurzame concept van HAUT.

Contact

Heeft u ook interesse in een woning van HAUT? U kunt zich nog steeds online inschrijven voor het appartement van uw voorkeur. Heeft u al een persoonlijk profiel? Ga dan naar INLOGGEN en meldt u online aan voor de woning van uw keuze. Heeft u nog geen persoonlijk profiel? Maak dan een persoonlijk profiel aan onder INLOGGEN bij aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld neemt de makelaar contact met u op.

Heeft u nu al vragen, neem dan contact op met Nanneke Koopman of Kees Kemp van Broersma Nieuwbouw: Tel. 020 305 97 88

2019 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer