HAUT aan de Amstel

De locatie: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT wordt het nieuwe icoon aan de Amstel. Het 73 meter hoge gebouw is straks de hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Bovendien kleinschalig van opzet. Elke verdieping telt maximaal drie woningen. Zo combineert HAUT een duurzaam ontwerp met ongekend wooncomfort.

De verkoop van fase 1 die in juni 2018 is gestart, is succesvol afgerond. Diverse enthousiaste kopers hebben voor een appartement in HAUT gekozen. Vanwege het geweldige uitzicht, het duurzame concept, de grote glaspartijen en de grote variatie in woningtypen.

De verkoop van fase 2 start met een informatie evenement op 14 september 2018 waar u in gesprek kunt gaan met de experts: de bedenkers en de makers van HAUT. Op het evenement is een grote maquette te zien van HAUT. Ook zijn er 3D-brillen om virtueel een kijkje in de woningen te nemen en een idee te krijgen van het uitzicht op verschillende hoogtes. U neemt natuurlijk na het evenement ook de diverse brochures mee naar huis, om nog wat na te lezen. We hebben drie verschillende brochures voor u: de sfeerbrochure, de plattegronden brochure en een interieur-inspiratie-boek.

Wilt u naar het informatie evenement op vrijdag 14 september 2018 komen? Maak dan een persoonlijk account aan en meld u online aan voor het evenement (onder INLOGGEN).

De appartementen

HAUT bestaat uit 50 koopwoningen van circa 100 tot 225 vierkante meter en twee fantastische penthouses. Zes woningtypes, allemaal licht en luxe. Royale plafondhoogtes en ramen van plafond tot vloer geven een fenomenaal uitzicht op de Amstel en Amsterdam. Rust en ruimte midden in de stad.

HAUT maakt deel uit van het Amstelkwartier, de gevarieerde wijk tussen Amsterdam-Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. HAUT ligt direct aan de Amstel, de jachthaven Stadshaven Amstelkwartier en Park Somerlust. Vanuit elke woning is te zien wat het Amstelkwartier te bieden heeft. Urban living perfect gecombineerd met de rust van water en groen.

  • 1 minuut lopen naar park Somerlust
  • 2 minuten fietsen naar station Amstel
  • 2 minuten lopen naar metrohalte Spaklerweg
  • 5 minuten met de auto naar de A10
  • 10 minuten fietsen naar de winkels in de Rivierenbuurt
  • 10 minuten fietsen naar de gezelligheid van de Pijp of naar Carré

 

De locatie

Partners

 

HAUT bouwt met ambitie: zo mooi en comfortabel kan duurzaam zijn. De ambities reiken verder dan het gebouw zelf. HAUT wil impact hebben. Daarom werkt HAUT samen met gerenommeerde partners aan haar opdracht: het verduurzamen van de bouw door innovatie en gebruik van nieuwe bouwmaterialen.

Verkoop fase 2 begonnen

2018-09-18

Op vrijdag 14 september hebben we vele potentiele kopers van een woning in HAUT ontmoet op het informatie evenement te George Marina, het restaurant aan de Amstel naast de locatie van HAUT. We kijken terug op een erg prettige middag…

Contact

Diverse enthousiaste kopers hebben in fase 1 al voor een appartement in HAUT gekozen. Heeft u interesse in een woning van HAUT fase 2? Kom dan naar het informatie evenement op 14 september 2018.

Heeft u al een persoonlijk profiel? Ga dan naar INLOGGEN en meldt u online aan voor het evenement bij Start verkoop fase 2. Heeft u nog geen persoonlijk profiel? Maak dan een persoonlijk profiel aan onder INLOGGEN bij aanmelden.

Heeft u nu al vragen, neem dan contact op met Nanneke Koopman of Kees Kemp van Broersma Nieuwbouw: Tel. 020 305 97 88

2018 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer