HAUT aan de Amstel

De locatie: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT wordt het nieuwe icoon aan de Amstel. Het 73 meter hoge gebouw is straks de hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Bovendien kleinschalig van opzet. Elke verdieping telt maximaal drie woningen. Zo combineert HAUT een duurzaam ontwerp met ongekend wooncomfort.

De verkoop van fase 1 die in juni 2018 is gestart, is succesvol afgerond. Diverse enthousiaste kopers hebben voor een appartement in HAUT gekozen. Vanwege het geweldige uitzicht, het duurzame concept, de grote glaspartijen en de grote variatie in woningtypen.

De verkoop van Fase 2 is gestart op 15 september 2018. Het merendeel van de woningen van Fase 2 is op dit moment ‘in optie’. Heeft u ook interesse in een woning van Fase 2? Maak hier een profiel aan en geef aan in welke woning u interesse heeft, dan nemen wij contact met u op. Of u kiest ervoor om zelf even contact op te nemen met makelaar Broersma Nieuwbouw via 020 305 97 88.

De appartementen

HAUT bestaat uit 50 koopwoningen van circa 100 tot 225 vierkante meter en twee fantastische penthouses. Zes woningtypes, allemaal licht en luxe. Royale plafondhoogtes en ramen van plafond tot vloer geven een fenomenaal uitzicht op de Amstel en Amsterdam. Rust en ruimte midden in de stad.

HAUT maakt deel uit van het Amstelkwartier, de gevarieerde wijk tussen Amsterdam-Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. HAUT ligt direct aan de Amstel, de jachthaven Stadshaven Amstelkwartier en Park Somerlust. Vanuit elke woning is te zien wat het Amstelkwartier te bieden heeft. Urban living perfect gecombineerd met de rust van water en groen.

  • 1 minuut lopen naar park Somerlust
  • 2 minuten fietsen naar station Amstel
  • 2 minuten lopen naar metrohalte Spaklerweg
  • 5 minuten met de auto naar de A10
  • 10 minuten fietsen naar de winkels in de Rivierenbuurt
  • 10 minuten fietsen naar de gezelligheid van de Pijp of naar Carré

 

De locatie

Partners

 

HAUT bouwt met ambitie: zo mooi en comfortabel kan duurzaam zijn. De ambities reiken verder dan het gebouw zelf. HAUT wil impact hebben. Daarom werkt HAUT samen met gerenommeerde partners aan haar opdracht: het verduurzamen van de bouw door innovatie en gebruik van nieuwe bouwmaterialen.

Verkoop fase 2 begonnen

2018-09-18

Op vrijdag 14 september hebben we vele potentiele kopers van een woning in HAUT ontmoet op het informatie evenement te George Marina, het restaurant aan de Amstel naast de locatie van HAUT. We kijken terug op een erg prettige middag…

Contact

Diverse enthousiaste kopers hebben in fase 1 al voor een appartement in HAUT gekozen. Ondertussen is ook de verkoop van de woningen van fase 2 gestart. Op dit moment zijn de meeste woningen ‘in optie’.

Heeft u ook interesse in een woning van HAUT fase 2?

U kunt zich nog steeds online inschrijven voor het appartement van uw voorkeur. Heeft u al een persoonlijk profiel? Ga dan naar INLOGGEN en meldt u online aan voor de woning van uw keuze. Heeft u nog geen persoonlijk profiel? Maak dan een persoonlijk profiel aan onder INLOGGEN bij aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld neemt de makelaar contact met u op.

Heeft u nu al vragen, neem dan contact op met Nanneke Koopman of Kees Kemp van Broersma Nieuwbouw: Tel. 020 305 97 88

2018 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer