< Terug naar overzicht

6 woningtypes met een grote variatie aan oppervlaktes

De verkoop van HAUT start dit najaar. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. HAUT kent 6 woningtypes met een grote variatie aan oppervlaktes. Samen met het ontwerp- en bouwteam werken wij momenteel de laatste details uit qua afwerking en indeling. Hoe zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de bewoners van de Panorama appartementen straks optimaal genieten van hun 25 meter brede uitzicht op Amsterdam? En hoe kunnen de ruimtes van de dubbelhoge Villa appartementen het beste worden benut? Zomaar twee vragen die wij de komende tijd zullen beantwoorden.

Exacte plattegronden en prijzen per woning zijn nog niet beschikbaar; deze worden in september van dit jaar bekendgemaakt. Wij kunnen u wel alvast vertellen dat de meeste woningen van HAUT een woonoppervlak zullen hebben van 110 tot 170m2. De voorbeeldplattegronden kunt u bekijken op de pagina appartementen. Een indicatie van de koopsom van deze woningen is tussen €750.000 en €1.500.000.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang van HAUT. Mocht u ondertussen vragen hebben, bel dan gerust met ons verkoopteam, bereikbaar op 020 – 305 97 88. Of stuur een mail naar info@hautamsterdam.nl

2017 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer