< Terug naar overzicht

HAUT BEHAALT HOOGSTE DUURZAAMHEIDSLABEL

Met trots delen wij u mee dat HAUT een BREEAM Outstanding Ontwerpcertificaat heeft ontvangen. Een unieke prestatie: nog nooit eerder in Nederland werd deze hoogste kwalificatie voor duurzaamheid toegekend aan een woongebouw.

Hiermee bewijst HAUT dat de hoogste vorm van duurzaamheid en een zeer hoge woonkwaliteit uitstekend samengaan. Het certificaat is uitgegeven door de Dutch Green Building Council. Er ging een strenge beoordeling aan vooraf. Daarbij werd niet alleen gekeken naar het energiegebruik van HAUT, maar ook naar zaken als materiaaltoepassing , milieuvriendelijkheid, ecologie en wooncomfort.

Lees hier meer over de duurzaamheidsscore van HAUT in het artikel dat 2 november in de Volkskrant verscheen.

START VERKOOP VOORJAAR 2018

Het BREEAM Outstanding Ontwerpcertificaat stelt hoge eisen aan het hele ontwerp- en bouwproces. Van afval scheiden op de bouwplaats tot het aantonen van de herkomst van materialen. Daarnaast is in het ontwerpproces gebleken dat de heipalen 10 meter dieper de grond in moeten, tot wel 30 meter. Al met al diverse complexe factoren die meer tijd en voorbereiding vanuit onze kant vragen. De start verkoop zal daarom niet in 2017, maar in het voorjaar van 2018 plaatsvinden.

2019 © HAUT Ontwerp door FPW Disclaimer